• reserveren
    • Workshops
    • Catering
    • Contact
  • Kookworkshops
    Overzicht
    • Verassingsmenu
  • Catering
    Overzicht
    • Menu Compleet
    • Vegetarisch menu
    • Kokkerie Menu
    • Lunch
      • Lunchmenu 1
      • Lunchmenu 2
    • Diner
      • -Kokkerie menu
      • -Dutch cuisine menu
      • -Veganistisch menu
      • -Vermeer menu
    • Hapjes
    • Buffet
      • -Buffet
      • -Italiaans buffet
    • Mogelijkheden
  • De Kokkerie Traiteur
  • Over de vloer
    Overzicht
    • Koppert Cress
    • BGE Flavour Fair
    • Salon Culinaire
    • Food Floral Fashion
  • Locaties
  • Contact
  • Yuri Verbeek
    Overzicht
    • Columns
      • Voorjaar!
      • Visje eten
      • Streekproducten
      • Zeevissen
      • De mannenkookclub
      • Het belevingsdiner
      • Mobiele telefoons in de horeca
    • Media
    • docent Cas spijkers Academie
  • Kookworkshops
  • Catering
  • De Kokkerie Traiteur
  • Over de vloer
  • Locaties
  • Contact
  • Yuri Verbeek
Yuri TV Sluiten
  • Catering
  • Diner
  • -Vermeer menu

-Vermeer menu

Een zeer exclusief menu met chef-kok Yuri Verbeek

  • Amuse: Parels van Vermeer
    Parel van gerookte koolraap, geserveerd op een verlicht plateau met 'Het straatje' van Vermeer
  • Voorgerecht
    Rilette van Hollandse poldergans met Delftse gepekelde vergeten groenten en piccalilly met eetbaar pompoenpapier, geserveerd op en houten plankje
  • Tussengerecht
    Soepje van ‘Het melkmeisje’ met gerookte knolselderij, truffel en melk, geschonken vanuit een melkkkan
  • Hoofdgerecht
    Langzaam gegaarde hoenderballotine gevuld met truffelfarce met een gratin van gegrilde koolraap, pijpjeskruid en polderaardappel, geserveerd op een bord met een logo van Vermeer
  • Dessert uit Holland
    Vanillehangop met met een kleine stroopwafel, advocaatcrème, saus van Haagse hopjes en Atsina Cress

Kosten op aanvraag

* Bovenstaande menuprijzen zijn excl. btw, dranken, koks, bedienend personeel en transport-, materiaal en servieskosten. Vanzelfsprekend houden wij rekening met voedselovergevoeligheden- of allergieën alsmede andere dieetwensen, mits deze van tevoren zijn doorgegeven.

aanvragen

Contact gegevens
details
* Indien online, niet nodig.
Deel deze pagina

Catering

  • Menu Compleet
  • Vegetarisch menu
  • Kokkerie Menu
  • Lunch
    • Lunchmenu 1
    • Lunchmenu 2
  • Diner
    • -Kokkerie menu
    • -Dutch cuisine menu
    • -Veganistisch menu
    • -Vermeer menu
  • Hapjes
  • Buffet
    • -Buffet
    • -Italiaans buffet
  • Mogelijkheden

Catering

  • Overzicht
  • Archief

Kookworkshops vanaf 12 pers.

Buitenwatersloot 42,
2613 ST Delft

015 - 215 83 13
info@dekokkerie.com

Yuri Verbeek

Buitenwatersloot 42,
2613 ST Delft

015 - 215 83 13
administratie@dekokkerie.com

2025 De Kokkerie
Cookie instellingen
Webdesign: XD designers

Deze website maakt gebruik van cookies

We zetten cookies van Google in om activiteiten op onze website te analyseren en onze pagina’s te verbeteren. Hiermee zien we ook hoe je onze website gebruikt en welke pagina’s je interessant vindt. Na je toestemming plaatsen we cookies. Indien gewenst kun je jouw voorkeuren wijzigen onder ‘Cookie-instellingen beheren’.

Alle cookies accepteren Cookie-instellingen beheren