• reserveren
    • Workshops
    • Catering
    • Contact
  • Kookworkshops
    Overzicht
    • Verassingsmenu
  • Catering
    Overzicht
    • Menu Compleet
    • Vegetarisch menu
    • Kokkerie Menu
    • Lunch
      • Lunchmenu 1
      • Lunchmenu 2
    • Diner
      • -Kokkerie menu
      • -Dutch cuisine menu
      • -Veganistisch menu
      • -Vermeer menu
    • Hapjes
    • Buffet
      • -Buffet
      • -Italiaans buffet
    • Mogelijkheden
  • De Kokkerie Traiteur
  • Over de vloer
    Overzicht
    • Koppert Cress
    • BGE Flavour Fair
    • Salon Culinaire
    • Food Floral Fashion
  • Locaties
  • Contact
  • Yuri Verbeek
    Overzicht
    • Columns
      • Voorjaar!
      • Visje eten
      • Streekproducten
      • Zeevissen
      • De mannenkookclub
      • Het belevingsdiner
      • Mobiele telefoons in de horeca
    • Media
    • docent Cas spijkers Academie
  • Kookworkshops
  • Catering
  • De Kokkerie Traiteur
  • Over de vloer
  • Locaties
  • Contact
  • Yuri Verbeek
Yuri TV Sluiten
  • Catering
  • Hapjes

Hapjes

Heerlijke hapjes die van elke party een feest maken

  • Warme hapjes

  • Köfte van kikkererwten en prei met ras el hanout crème
  • Auberginepizzaatje met cherrytomaatjes, oude kaas en verse oregano
  • Kroketje gevuld met luchtige oude kaas
  • Pitabroodje met op de Big Green Egg pulled chicken met koolsla en piccalillycrème
  • Bapao met makreel
  • Tostini met gedroogde tomaat, rozemarijn, provolone kaas en pancetta
  • Mini tarte tatin van rode ui, geitenkaas en Westlandse paprikastroop
  • Koude hapjes

  • Koekje met ‘Oreo look’ van zwarte olijven en mascarpone
  • Tartaar van gepofte paprika met basilicumcrème en knoflookcrostini
  • Bruschetta van zuurdesembrood met tapenade van olijven, geroosterde paprika, knoflook en 5-spices
  • Mosterdkussentjes met Affilla Cress
  • Carpacciololly (geserveerd vanuit boomstam van perenhout)
  • Lolly met roomkaas en gerookte zalm (geserveerd vanuit boomstam van perenhout)
  • Canapé met gerookte zalm, kruidencrème en Shiso Purple

Kosten € 9,95 per persoon voor 4 hapjes (extra hapjes € 2,25 per hapje per persoon), excl. 6% btw, koks, bedienend personeel en transport-, materiaal- en servieskosten.

aanvragen

Contact gegevens
details
* Indien online, niet nodig.
Deel deze pagina

Catering

  • Menu Compleet
  • Vegetarisch menu
  • Kokkerie Menu
  • Lunch
    • Lunchmenu 1
    • Lunchmenu 2
  • Diner
    • -Kokkerie menu
    • -Dutch cuisine menu
    • -Veganistisch menu
    • -Vermeer menu
  • Hapjes
  • Buffet
    • -Buffet
    • -Italiaans buffet
  • Mogelijkheden

Catering

  • Overzicht
  • Archief

Kookworkshops vanaf 12 pers.

Buitenwatersloot 42,
2613 ST Delft

015 - 215 83 13
info@dekokkerie.com

Yuri Verbeek

Buitenwatersloot 42,
2613 ST Delft

015 - 215 83 13
administratie@dekokkerie.com

2025 De Kokkerie
Cookie instellingen
Webdesign: XD designers

Deze website maakt gebruik van cookies

We zetten cookies van Google in om activiteiten op onze website te analyseren en onze pagina’s te verbeteren. Hiermee zien we ook hoe je onze website gebruikt en welke pagina’s je interessant vindt. Na je toestemming plaatsen we cookies. Indien gewenst kun je jouw voorkeuren wijzigen onder ‘Cookie-instellingen beheren’.

Alle cookies accepteren Cookie-instellingen beheren